Uutissi Turust 25.5.2020

Uutissi Turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens .
ooo
Ravintolois on luannosteltu uusii ohjei siit et kummottos asiakkairen tulis käyttäytyy tiskeil nykkun paarit taas avetaan. Pääsääntö on see et jos sää pystyt tuntema sun viäres olevan leidin parfyymin tuaksun ni sillo sää olet niil lähel et korona voi tarttuu.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli piipahtanu mökil Kemiönsaaren suunnal ja heittäny laiturin pääs niin sanotust talviturkin poies. See on kai kumminki pelkkää sattumaa et joku oli raportoinu et on havaittu niil seuruil harvinaine pullokuanodelfiini.
ooo
Kultarantakeskustelut hoiretaan tänä vuan simmottos et vaan muutama ihmine puhuu keskenäs ja nekin etänä. Tämä on muutos hyvään suuntaan. Mennään kohti täyssuamalaist mallia misä jokane jupisee vaan ittekseens.
ooo
Olkiluaron uus yrinvoimala ei vaan millään pakkaa valmistuma kun on aivvaan uusi vikoi löyretty. Siin ei kumminkan o mittän perää et Arevan stratekia on orottaa niin kauan et väestöl kehittyy säteilyy vastaan laumasuaja.
ooo
Urheiluu. See nyt on kumminkin positiivine asia et sekä Tepsin et Intterin historiikeis päästään tulevaisuures hehkuttamaan et ”kausi 2020 pelattiin ioppuunmyydyille katsomoille”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa