Uutissi Turust 25.5.2020

Uutissi Turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens .
ooo
Ravintolois on luannosteltu uusii ohjei siit et kummottos asiakkairen tulis käyttäytyy tiskeil nykkun paarit taas avetaan. Pääsääntö on see et jos sää pystyt tuntema sun viäres olevan leidin parfyymin tuaksun ni sillo sää olet niil lähel et korona voi tarttuu.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli piipahtanu mökil Kemiönsaaren suunnal ja heittäny laiturin pääs niin sanotust talviturkin poies. See on kai kumminki pelkkää sattumaa et joku oli raportoinu et on havaittu niil seuruil harvinaine pullokuanodelfiini.
ooo
Kultarantakeskustelut hoiretaan tänä vuan simmottos et vaan muutama ihmine puhuu keskenäs ja nekin etänä. Tämä on muutos hyvään suuntaan. Mennään kohti täyssuamalaist mallia misä jokane jupisee vaan ittekseens.
ooo
Olkiluaron uus yrinvoimala ei vaan millään pakkaa valmistuma kun on aivvaan uusi vikoi löyretty. Siin ei kumminkan o mittän perää et Arevan stratekia on orottaa niin kauan et väestöl kehittyy säteilyy vastaan laumasuaja.
ooo
Urheiluu. See nyt on kumminkin positiivine asia et sekä Tepsin et Intterin historiikeis päästään tulevaisuures hehkuttamaan et ”kausi 2020 pelattiin ioppuunmyydyille katsomoille”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!