Uutissi Turust 1.6.2020

Uutissi Turust. Uutisprovokaattorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ensmänen kaupallisel periaatteel toimiva miähitetty avaruusraketti on saatu lähetetyks kansaivvälisel asemal. Mitä lennon hinnoi tosa kattelin ni ainakin käve selväks et aluksen kaikkest kookkain teknine laite on taksamittari.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen väittää et hän on saanu Unkarin presirentilt anteekspyyntövaatimuksen sentähren et oli Pulina pubis sanonu julkisest et Ekri Pikaveri on pahaa.
ooo
Urheilu. Vormula ykkösten sääntöihin on tulos simmonen muutos et tallien kulut ei saa ylittää tiättyy rajaa. Esimerkiks jos on tankattava kesken kisan ni ei saa mennä erikses rakennetul varikol vaan täytyy käyrä lähimmäl SEO:l
ooo
Al holin leirilt on palannu kouralline vankina ollei perhei. Perussuamalaiset käy kuumana et tämä on vaarallist mut stm:n taholt tährennetään et ei erityisest ku turvavälit on tarkotus säilyttää.
ooo
Paul Anka täyttää ens suvena jo 80 vuat. Hänest on kai tarkotus juhlan kunniaks maalauttaa muatokuva. Ihmeenä pitäsin ellei tyätä tilattais Kaj Stenvallilt.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa