Uutissi Turust 8.6.2020

Uutissi Turust. Uutisvinkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jalkapallos ja politiikas on see piäni ero et kulmapotkut annetaan ku tuamari viheltää. Politiikas taas Kulmunipotkut voi tulla jo ennen ku tuamarit puuttuu millään taval asiassen.
ooo
Weilssin tiikeri Tomppa Jones täytti 80 vee. Hänen paras kaveri Suames on Denis Rafkini ketä on suunnitellu Tompal ihan oman pitsareseptin. Se on pitsa kaltsarino mihen heitetään alushousut koristeeks.
ooo
Tallilla kuulin simmosenki sanaleikin et ennen hevosen harjoittamista sen harjaa harjaava harjoittelija harjaantuu.
ooo
Logomon silta pakkaa tulemaan pal kalliimmaks ku kuvitelti. Urpo on jo ajat sitte tährentäny et Turun ei kannattais mittäm muuta rakennuttaa ku lentokentäl laajennus. Siin ei haittaa vaik homma menee pitkäks.
ooo
Kosmetiikan kokeilemine eläimil on kiälletty Euroopan Unionin direktiivil. Tätä säännöst on Turussaki rikottu. Yks pualtuttu flikka oli kuullu Lynin naistehuanes jonkun sanova et mää kokeilen nyt tätä kirkkammafärist huulipuna jos se hiiri siit eres yhtä innostuis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa