Uutissi Turust 8.6.2020

Uutissi Turust. Uutisvinkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jalkapallos ja politiikas on see piäni ero et kulmapotkut annetaan ku tuamari viheltää. Politiikas taas Kulmunipotkut voi tulla jo ennen ku tuamarit puuttuu millään taval asiassen.
ooo
Weilssin tiikeri Tomppa Jones täytti 80 vee. Hänen paras kaveri Suames on Denis Rafkini ketä on suunnitellu Tompal ihan oman pitsareseptin. Se on pitsa kaltsarino mihen heitetään alushousut koristeeks.
ooo
Tallilla kuulin simmosenki sanaleikin et ennen hevosen harjoittamista sen harjaa harjaava harjoittelija harjaantuu.
ooo
Logomon silta pakkaa tulemaan pal kalliimmaks ku kuvitelti. Urpo on jo ajat sitte tährentäny et Turun ei kannattais mittäm muuta rakennuttaa ku lentokentäl laajennus. Siin ei haittaa vaik homma menee pitkäks.
ooo
Kosmetiikan kokeilemine eläimil on kiälletty Euroopan Unionin direktiivil. Tätä säännöst on Turussaki rikottu. Yks pualtuttu flikka oli kuullu Lynin naistehuanes jonkun sanova et mää kokeilen nyt tätä kirkkammafärist huulipuna jos se hiiri siit eres yhtä innostuis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!