Uutissi Turust 15.6.2020

Uutissi Turust. Uutisvasspuukina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lounais Suamen Jätehualto on ollu hyvinki innostava tyäpaikka. Nyt kuulin et Topinojan kiärrätyslaitoskes on oltu ihan liäkeis.
ooo
THL:n Mika Salminen ei kuulemma o päässy Suamen Lainelautaliiton jäseneks liiton toimintaperiaatteiren vastasen asenteen tähren. Hän olis porukast ainut ku toivoo et seuraava aalto olis piänempi.
ooo
Tuttava emeritus kamreeri huamautti et se kun keskustas ain sanotaan et porukka päättää ni käytännös se tarkottaa et se ketä päättää on sakki ja Matti.
ooo
Hirmutekoihin syyllistyneiren historiallisten hahmojen patsai on jouruttu ympärs Eurooppaa suajelemaan rikkomiselt. Turus oli partio käyny varmuurev vuaks Leninin patsaan tsekkaamas ja ainut mikä sitä uhkas oli vikruuti mikä läheises kukkapenkis rehottaa.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli ostanu teknisen urheilualusvaatteen minkä irea on see et se siirtää hien kerrost ylemmäs. Karlssoni sanos et kyl Kotilaine ny yllättyy. Se kun asuu kuurennes, Karlssoni viirennes.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!