Uutissi Turust 15.6.2020

Uutissi Turust. Uutisvasspuukina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lounais Suamen Jätehualto on ollu hyvinki innostava tyäpaikka. Nyt kuulin et Topinojan kiärrätyslaitoskes on oltu ihan liäkeis.
ooo
THL:n Mika Salminen ei kuulemma o päässy Suamen Lainelautaliiton jäseneks liiton toimintaperiaatteiren vastasen asenteen tähren. Hän olis porukast ainut ku toivoo et seuraava aalto olis piänempi.
ooo
Tuttava emeritus kamreeri huamautti et se kun keskustas ain sanotaan et porukka päättää ni käytännös se tarkottaa et se ketä päättää on sakki ja Matti.
ooo
Hirmutekoihin syyllistyneiren historiallisten hahmojen patsai on jouruttu ympärs Eurooppaa suajelemaan rikkomiselt. Turus oli partio käyny varmuurev vuaks Leninin patsaan tsekkaamas ja ainut mikä sitä uhkas oli vikruuti mikä läheises kukkapenkis rehottaa.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli ostanu teknisen urheilualusvaatteen minkä irea on see et se siirtää hien kerrost ylemmäs. Karlssoni sanos et kyl Kotilaine ny yllättyy. Se kun asuu kuurennes, Karlssoni viirennes.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa