Uutissi Turust 9.12.2019

Pikkujoulu- uutissi Turust. Uutistonttuna Vähä Heikkilä morens.
ooo
Joulupukin tyäpaja tiarottaa. Muuttuneen tilanteen tähren on pajan palvelukseen siirtyny liikkeenluavutussopimuksen perusteel 700 uutta paketinlajittelijaa.
ooo
Turun kaupunkin konsernihallinnon tyätiloist ollaan kuultu kovaäänist joululaulantaa simmosil sanoil et ”Arkea-huolesi kaikki heitä”.
ooo
Hallituksen kritiikki on ollu kohtalaisen kovaa viiime ajat. Mut kyl niinkin on arveltu etv kyl se hallitustyäskentely voi kypsyy kunhan nyt jonkin aikaa marinoituu.
ooo
Kinkun syöminen on nykyäns nimpal kritisoituu et jopa köyhän talon porsaan on otettava kyytipojaks röhkäisyryyppy.
ooo
Funikulaarin viimisin vika on se et nopeudenrajotin on rikki. Mika ketä on melkkest insinööri vinkkas et Italias on voinu mennä tehtaal osat sekasin ja on vahinkos asennettu sihen vehkeeseen liikkeenrajotin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!