Uutissi Turust 9.12.2019

Pikkujoulu- uutissi Turust. Uutistonttuna Vähä Heikkilä morens.
ooo
Joulupukin tyäpaja tiarottaa. Muuttuneen tilanteen tähren on pajan palvelukseen siirtyny liikkeenluavutussopimuksen perusteel 700 uutta paketinlajittelijaa.
ooo
Turun kaupunkin konsernihallinnon tyätiloist ollaan kuultu kovaäänist joululaulantaa simmosil sanoil et ”Arkea-huolesi kaikki heitä”.
ooo
Hallituksen kritiikki on ollu kohtalaisen kovaa viiime ajat. Mut kyl niinkin on arveltu etv kyl se hallitustyäskentely voi kypsyy kunhan nyt jonkin aikaa marinoituu.
ooo
Kinkun syöminen on nykyäns nimpal kritisoituu et jopa köyhän talon porsaan on otettava kyytipojaks röhkäisyryyppy.
ooo
Funikulaarin viimisin vika on se et nopeudenrajotin on rikki. Mika ketä on melkkest insinööri vinkkas et Italias on voinu mennä tehtaal osat sekasin ja on vahinkos asennettu sihen vehkeeseen liikkeenrajotin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa