Uutissi Turust 16.12.2019

Uutissi Turust. Uutissylviana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Mailman kaikkest iso setelitten painaja La De Rue on menos konkurssissen. Kaverini eläköityvä kaupunkinkamreeri huamautti tosin et eiks ne tiärä et kirjanpitokaavas on simmonen rivi ku “valmistus omaan käyttöön”.
ooo
Pualukkamehun on torettu aiheuttavan rotil verenpaineen alenemist. Tämä on erinomasen hyvä uutine. On oltu aika laajast hualestunei rottien sydänterveydest.
ooo
Palokunta harjotteli Liaros viikovvaihtees sil seurauksel et onnistuttiin sulattamaan Telian kaapeli mitä pisin Järvirario kuuluu Turun seurul. Junnu Vainion laulu Tulta päin oli katkennu kesken soiton.
ooo
Viron sisäministeri on haukkunu Suamen pääministerii kassatyttöseks. Tämä täytyy antaa hänel anteeks kun hän itte muistuttaa kovin simmost eläkeläist mikä epätoivosest muistelee pankkiorttins numeroo ja haroo vapisevil sormil pikkurahakolikon pohjaa kassal.
ooo
Madridis pidetys kokoukses torettiin et kansaivvälisel yhteisöl on tuskallisi ilmastovaivoi mut silti täytyy pirätellä ainakiv vuasi viäl.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!