Uutissi Turust 2.12.2019

Uutissi Turust. Uutisahkiona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hallitust on sanottu ain herrahissiks ja tämä nykynen sai sentähren jossain piireis lempinimen Rinnehissihallitus. Turun funikulaarin kulmilt varoteltiin tosin et olis kannattanu toimivuus varmistaa ennen käyttööottoo.
ooo
Tämmöttönen traileri uurest rikossarjast. Joukko ahristuneen näkösi poliisei tuijottaa ahtaas tutkintahuanees telkkuu misä pyärii Pulttibois. Yhtäkkii ovi aukee, sisäl ryntää Wallanderin olonen tutkija ketä huutaa: Tämä on kansainvälinen ketju! Lontoossitä johtaa joku Monty Python.
ooo
Ja kun kerran tutkimaar ruvettiin ni siit on tehty ilmianto et Janssonin kiusaus on jatkunu jo vuasikymmenten ajan ilman et siit nauttimist olis sääretty rankaistavaks.
ooo
Talvisodan alkamisest tuli tasavuaret. Sitä on harvemmin julkisuures muisteltu et laihialaisist koottu JR 23 tunnettiin myäs nimel Nuukalaislegioona.
ooo
Ekonomi Karlssonin frouva oli luvannu hänel lahjaks joulutyttökalenterin. Karlssoni oli innol avannu kaik luukut. Joka luukus oli ollu frouvan virallinen passikuva. Ettei totuus unohtuis oli frouva sanonu
ooo
Terve siv vaa.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa