Uutissi Turust 25.11.2019

Uutissi Turust. Uutisandrogyyninä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Postin tyätaistelu jatkuu ja jatkuu. Melkkest jo saatiin kiista ratkastuks ja sanottiin et homma on paketis. Sihen see sit tyssäskin kun ei kettän suastunu sitä paketti jakelema.
ooo
Jokilautta Föri pysähtys täl viikol keskel jokke ja matkustajat jourutti siirtämä. Jäkyttyneiren matkustajitten paris levis huhu siit et kaikkest pahimmat pelot on ny toteutune. Funikularii vaivannu tauti on tarttuvaa!
ooo
Simmonen tiatteriesitys on tulos piänel näyttämöl misä yks tyyppi tuskailee yli tunnin siit et onk hänen hiihtokenkät sopimattomat nykyajan tarpeisi. Niinkus arvasitte kysymykses on monologi.
ooo
Sisäministeri on kuulemma ottanu kantaa sihen et miten olis tunnin junan reitti Salon kaupunkin kohral kaavotettava. Hänen miälipirettä sanotaan ns. Ohisalon-linjaukseks.
ooo
Perinnöllisyystutkijoiren keskuures on tutkittu sitä et mikä ihmisen perimäs aiheuttaa turkulaisuuren. Kysymykses on melko harvinainen niin sanottu heidegeeni.
ooo

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa