Uutissi Turust 18.11.2019

Uutissi Turust. Uutispantterina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lainsäätäjät on ruvenne vaatima et simmoset pyssyt mikkä käyttä pelkästäns lyijyhaulei olis pantava kialtoon. Metsästyspiireis sanotaan et see on kyl kakspiippunen juttu.
ooo
On torettu liikunnan ja urheilun tutkimuksis et nykynuariso ei pystyis menemä enää kyykkyyn. Yks Koskine Raunistulast minkä määkin hyvin tunnen lohrutteli ettei hänkä ennen päässy kyykkyyn ennen ku tuli Alkoon nämät kyykkyviinit.
ooo
Osuuskauppa on luapunu markkinoinnissans täst halpuutus sanast. Sukarin Topi on jo käyny vastaiskuun ja mainostaa et hänen liikkeissäns voi ostaa osaMaskulla.
ooo
Postin lakko on aiheuttanu sanomist Liaros kun on tehty uus kulkukäytävä tyäpaikal. Lakkovahrit virnuili et postiin mennään töihin siit misä aita on matalin.
ooo
Yks kaarinalainen neiti on päässy mainoskuvauksiin mutv ei sitä o otettu iltapuku eikä vallankan uimapukukuvauksiin. Mut on ollu monessakin talvipäähinei esitteleväs prosyyris. Hän sanos et hän on enempi karvalakkimalli.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa