Uutissi Turust 11.11.2019

Uutissi Turust. Uutisapteekkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks kaarinalainen leidi on päässy mainoskuvauksiin. Tosin hänen kuvii on julkastu vast Turun Sanomis, Salon Seudun Sanomis ja Loimaan Lehdes. Hän on enempi simmonen maakuntamalli.
ooo
Rautalan Timppa kertos yhrest soittokaveristans, ketä keikkamatkal vaatis pysähtymä: oli saatava silmälasit, tosa olis optikkoliike. Niin oliki, viäres oli pesula. Miäs marssis sisäl pesulan ovest ja ilmoitti tiskil: Mun tarttis saada klasit! Pesulan pitäjä sihen tyynest et: ”Aivan”.
ooo
Antti Rinne kertos et oli saanu tyttäreltäns lahjaks viinipullon minkä nimi oli Nipozzano. Hän tykkäs et se oli piäni vinkki. Ekonomi Karlssoni sanos jaahah, minkäähän tähren hän sai sai potullisen merlot -viinii minkä nimi on Pasqua
ooo
Turun filahrmonises orkesteris kokeiltiin simmost et katsojat sai seikkailla soittajitten viäres. Tätä on kaiketi tarkotus kokeilla Tepsis kans: kun moni yleisön erustaja osa nimpal hyvin neuvoo et mitä tarttis tehrä ni heiät voitais päästää jäälle kärest pitäen neuvoma kui maalei tehrään.
ooo
Nämät on nämät Lumikin 7 pikkust kaverii olle erelläkävijöi digitalisoitumises. Heirän porukas oli yks ketä oli nimeltäns. Viisas. See oli älykääpiö.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa