Uutissi Turust 4.11.2019

Uutissi Turust. Uutisapparaattina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Taas on verokyttäyspäivä. Paitti ei o pakko anta niit julkasta. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen oli lähettäny verottajal pyynnön et ei saa julkasta verotiaroi kalenteris. No ei sil mittän tuloi o mut nyt naapurit luulee et see on varakas
ooo
Varsinais Suomen pelastuslaitoksen 150 v juhlissa oltiin juhlapuhujan eli sisäministeri Maria Ohisalon linjoilla. Ehroton ei isoille paloille, pikku savutteluu voiraan kattella sormiev välist.
ooo
Tepsin kausikortei saa nykyäs kirjastost. Joku paha kiäli tosin sanos et kyl niit löytää hallin parkkipaikan roskiksist kans.
ooo
Niinistön Ville seurustelee kuulemma kokoomuslaisen kans. Niin teki hänen setämiäskin ja mihen johti?Linnaaj joutus lopultans.
ooo
Kiinas piretys suunnistuksen maailmankupis paikalliset saavutti valtavan yllättäväst mitalisijoi vai ei olle etukäteisrankkinkis sadan parhaan joukos. Epäiltiin huijaust mut ei voinu olla siit kyse kyl nee oli ihan itte rastit löytäne. Tämän toristi tyyppi ketä nee oli kuskannu sinne rastin viäreen mopol.
ooo
Ja täl viikol munt voi löytää kirjakaupoist Uutissi Turust -kirjaa esittelemäst. Lauantaina isänpäivän aattona Liadon Kuus, kaikis Turun Suamalaisis ja Akateemises. Kato ajat netist. Nährään. Terve siv vaa.

Ja jos et pääse kirjakauppaan, kirjan voit tilata nettiputiikista kauppa.turust.fi kotiin toimitettuna!


Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa