Uutissi Turust 28.10.2019

Uutissi Turust. Uutisporvarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkil on rahat vähis ja kovin on funderattu et mist sais lisä tuloi. Pysäköintimaksut tiätty on yks hyvä konsti ain. Oli jo pyyretty käräjäoikeurest pöytäkirjoi. Niis olis vihjei et kuin vois sujuvimmin lypsää kolikoi mittareist
ooo
Kirjastoautot tulee kunnil sevverran kalliiks et Liatokin on jo lakkauttamas tämän palvelun. Yks Nyyholmi keksis et niiit vois rahotta sijottamal Veikkauksen peliautomaatei auton takapäähän.
ooo
Simmonen muatisana on olemas kun setämiäs ja vallankin Twitteris heit irvaillaan kovin. On jopa simmosi ehrotuksii kuulunu et tarttis voira otta käyttöön simmonen väline ku setälamautin.
ooo
Hirvosen Matti ehrotti Tursan yleisönosastos et tarttis palauttaa Lauantaitanssit telkkarissen. Matti Lepänhaara on kai jo ilmottautunu juantajaks. Lepänhaara alotti 1976 säestää uruil Tepsin jäkispelien pelitaukoi. Hänt tarvittais taas hallis. Urkumusiikki passais nykymeininkiin hyvi.
ooo
Curling -kausi on alkanu kans niinku muirenki jäälajie. Curlingis ei o pal mainostuloi eikä pääsylipputuloi eres. Kustannuspainei pikkase helpottaa see et harjaajie hankinnast saa tehrä kotitalousvähennykse.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa