Uutissi Turust 9.10.2017

Uutissi Turust. Uutisjokerilyäjänä Vähä Vimpelin Veto Heikkilä morjens.
ooo
Jääkiakkoilija Jere Karalahrest on valmistunu kohumuistelmat. Siin hän muummuas kertoo et on saanu jäähyy kun oli tullu kahren viivan nuusku.
ooo
Marssist on löyretty jälkii siit et siäl on ollu kuumii lähtei. Jos viiäl kuukuu rytmikkäi huh -huutoi ni sit voi jo epäillä et olisis ollu jonkullaist elämääki.
ooo
Logomos oli ollu joku konsertti mikä oli tarkotetul ikääntyneil progemusiikin harrastajil kekkä on kääntyne vegaaneiks. Esiintymäs oli ollu joku Broccoli Harum.
ooo
Jonkuvverran sateist on ollu viime päivät mikä on vaikuttanu maanviljelijöitten kylvösuunnitelmiin. Syysvehnän asemast on aljettu tutkima riisinviljelyn mahrollisuuksi. Ja sadonkorjuuta on kans muuttamas. Tutkitaan voisko sokerijuuriskaa nostaa naaraamal.
ooo
Tunnen yhren hammaslääkärin ketä on innokas veneilijä mut huano navigaattori. Hän oli ajanu paattins hammaskivel eli karieksel.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa