Uutissi Turust 16.10.2017

Uutissi Turust. Uutismanelina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Raumal oli viikovvaihtees ollu väkivaltanen yhteenotto kun ulkomaalainen miäs ja raumalainen miäs hakkas toisians naama verel saakka. Pahoinpitelysyyte tuli vaik raumalainen pahotteli jälkeenpäin et kysymykses oli väärinkäsitys. Hän oli luullu et se vastapuali on porilaine.
ooo
Tekoäly tekee tuloans suamalaiseen kiälenkäyttöön. Mut kun kattelee poliisiuutissi Turust viikovvaihtees ni kyl erellens aika pal yleisempi on toi älytön teko.
ooo
Joku oli lukenu perustuslakii ja löytäny siält miälestäns kohran misä luetellaan Tasavallan presirentin tehtävät. Ja joukos oli ollu simmonenkin et tasavallan presirentti hoitaa vaippojen vaihtamisen yhteistyässä valtioneuvoston kanssa.
ooo
Turvapalvelu ISS:n johros on kai miätitty markkinointikamppanjaa. Kun toi Stokkan Hullut päivät on aika suasittu ni ISS on lanseeraamas oman versions mikä on nimeltäns Varmat päivät.
ooo
Puutoriv Vessas tai mikä se nykyäns on nimeltäns pirettiin skotlantilaisem musiikin ilta viime viikol. Taas torettiin see mikä on herrasmiähen määritelmä. Herrasmiäs on simmonen ketä osaa soittaa säkkipillii. Mut ei silti soita sitä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa