Uutissi Turust 2.10.2017

Uutissi Turust. Uutisantennina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ameriikas on noussu metakka kun urheilijat polvistuu kansallislaulun aikaan. Suamen Urheiluliitto tiarottaa et jos suamalainev voittais olympiakultaa ni se sais maammelaulun aikana palkintopallil vaik tehrä pukkihyppelyy.
ooo
Maria Lohela ollaan torennäkösest vaihtamas ja Ilkka Kanerva saamas puhemiähisyyren eruskunnas. Nährään siis simmonen vaihto et nuija kuljetetaan mustan auton takapenkil Varrissualt Taikkarinmäkke.
ooo
Littoistejjärven hauil kävi vähän niinkun etelän lomil joskus käy. Aikans pulikoiraan estottomast kirkkais vesis mut muutaman viikon pääst voi puhjeta paha tauti.
ooo
Kim Jong Unin vaimost on levitetty tietoo et hän on miältyny piäniin muatilaukkuihin. Ja jos nämät pakotteet aiv vaan kiristyy ni koko kansa saa tottuu piäniin mahalaukkuihin.
ooo
Tanskan suunnistusmaajoukkueen entinej johtaja on tuamittu
ehrolliseen kun oli kuvannu salaa naissuunnistajii suihkus. Äijä on tuamion ansainnu ja sen lisäks hänet rankastukseks käytetään nimityst rastipukki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa