Uutissi Turust 25.9.2017

Uutissi Turust. Uutisemäntänä Vähä Heikkilä mojens.
ooo
Ike Kanerva kertos juhlissans et sillon kun Jyrki Katainen oli pääministeri ja Kiinas viarailus, soi puhelin ja siäl oli Timo Soini ketä halus tavata nokakkain. Katainen sanos et juu mutt kun hän on nyt tääl Honkongis. Soini sanos et se sattus hyvin kummää olen juur täsä Bauhausis
ooo
Sopusa ihminen tämä vaalivoiton saanu Ankela Merkkeli. Kun Domnalt Trumppi sano et Pohjois Korean johtaja on hullu rakettimiäs ja Kim Jonk Uni sanoo et Amerikan johtaja on miälipuali höppänä. Ni Merkkeli vaan tuumaa et hän on samaa miältä.
ooo
Lontoos on tapahtunu hualestuuttava happohyäkkäys. Turus osattiin tähän varautuu vuasikauret sitte ja mainostettiin et ota xylitoli se estää happohyäkkäyksen.
ooo
Ahvenanmaal ollaan kaivamas seittemän kilometrin mittanen tunneli. Tulee tarpeeseen: sinne pääsee tämä Pohjoismairen Neuvoston puheenjohtaja häpeemään äänestyskäyttäytymistäns.
ooo
Urheilusarjojen koordinaattorit sai vastaanottaa kyselyi perjantaina kun Tepsin jalkapallo, jääkiakko ja Tuto hokkey pelas samal kellonlyämäl. Kysyttiin et miksei Intteril voitu sijottaa pelii samal hetkel. Et olis ollu tarjontaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!