Uutissi Turust 25.9.2017

Uutissi Turust. Uutisemäntänä Vähä Heikkilä mojens.
ooo
Ike Kanerva kertos juhlissans et sillon kun Jyrki Katainen oli pääministeri ja Kiinas viarailus, soi puhelin ja siäl oli Timo Soini ketä halus tavata nokakkain. Katainen sanos et juu mutt kun hän on nyt tääl Honkongis. Soini sanos et se sattus hyvin kummää olen juur täsä Bauhausis
ooo
Sopusa ihminen tämä vaalivoiton saanu Ankela Merkkeli. Kun Domnalt Trumppi sano et Pohjois Korean johtaja on hullu rakettimiäs ja Kim Jonk Uni sanoo et Amerikan johtaja on miälipuali höppänä. Ni Merkkeli vaan tuumaa et hän on samaa miältä.
ooo
Lontoos on tapahtunu hualestuuttava happohyäkkäys. Turus osattiin tähän varautuu vuasikauret sitte ja mainostettiin et ota xylitoli se estää happohyäkkäyksen.
ooo
Ahvenanmaal ollaan kaivamas seittemän kilometrin mittanen tunneli. Tulee tarpeeseen: sinne pääsee tämä Pohjoismairen Neuvoston puheenjohtaja häpeemään äänestyskäyttäytymistäns.
ooo
Urheilusarjojen koordinaattorit sai vastaanottaa kyselyi perjantaina kun Tepsin jalkapallo, jääkiakko ja Tuto hokkey pelas samal kellonlyämäl. Kysyttiin et miksei Intteril voitu sijottaa pelii samal hetkel. Et olis ollu tarjontaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa