Uutissi Turust 18.9.2017

Uutissi Turust. Uutisvaraanina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Aamulehres on päätetty et miäs-loppusten sanojen käytöst luavutaan eikä enä ol puhemiähii perämiähii lakimiähii eikä talonmiähii. Tätä on jo kommentoitu ja sanottu ety oli aamulehrelt hyvinkim miähekäs päätös.
ooo
Turun päivää viätettiin monellaisil juhlallisuuksil. Uusitus kaupunkintiatteris viaraili 10 tuhat turkulaist eli samavverran kun parhais Tepsin peleis. Pettymys oli suuri kun ei täsäkän kohtees ollu tanssivii flikoi vaik olis luullu.
ooo
Viime viikol kävi simmottoskin et Air Balticin kone laskeutus Turku vaik sen piti ensin mennä Tampereel. Täst on kiitelty Air Baltikkii et ei edes lisämaksuu otettu asiakkailt.
ooo
Ferrarikisojen loppuhaastattelu repes nauruks kun kuskeil oli ilmavaivoi, piaruhuumori on ain paikallans. Se voi tiätää muutoksii sääntöihin kun autojen lisäks jourutraan katalysaattori asentama kuskeihin kans.
ooo
Talousuutissi. Suamalainen peliyritys on listautumas pörssiin. Voi olla hyväkin sijotus mut voi niinkin käyrä et rahaa palaa Roviolla.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!