Uutissi Turust 18.9.2017

Uutissi Turust. Uutisvaraanina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Aamulehres on päätetty et miäs-loppusten sanojen käytöst luavutaan eikä enä ol puhemiähii perämiähii lakimiähii eikä talonmiähii. Tätä on jo kommentoitu ja sanottu ety oli aamulehrelt hyvinkim miähekäs päätös.
ooo
Turun päivää viätettiin monellaisil juhlallisuuksil. Uusitus kaupunkintiatteris viaraili 10 tuhat turkulaist eli samavverran kun parhais Tepsin peleis. Pettymys oli suuri kun ei täsäkän kohtees ollu tanssivii flikoi vaik olis luullu.
ooo
Viime viikol kävi simmottoskin et Air Balticin kone laskeutus Turku vaik sen piti ensin mennä Tampereel. Täst on kiitelty Air Baltikkii et ei edes lisämaksuu otettu asiakkailt.
ooo
Ferrarikisojen loppuhaastattelu repes nauruks kun kuskeil oli ilmavaivoi, piaruhuumori on ain paikallans. Se voi tiätää muutoksii sääntöihin kun autojen lisäks jourutraan katalysaattori asentama kuskeihin kans.
ooo
Talousuutissi. Suamalainen peliyritys on listautumas pörssiin. Voi olla hyväkin sijotus mut voi niinkin käyrä et rahaa palaa Roviolla.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa