Uutissi Turust 11.9.2017

Uutissi Turust. Uutislantrinkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kovin on ollu tuulii ja tommossi erilaissi myrsykyi Ameriikas ja maanjärjestyksii. Meni sekasin et kumpi on vaarallisempio, hornado vai turrikaani. Se nyk kumminkin kävi selvil et Irma kehottaa kaikkii pakenemaan Trumppia.
ooo
Jääkiakkokausi alko ja Turun Paikallinen Palloseura alotti kotiottelut nöyryyttämäl Tamperen Tapparaa kuus kaks. Tamperelaiset oli niin eksyksis et heirän pussi jouruttiin kotimatkal kääntämään takas Kirjala sillalt pualivälist Paraisii niin eksyksis hee oli.
ooo
Ilkka Ike Kanerva on istunu eruskunnas ennätysmäiset ajat ja Johannes Virolaisen ennätys tulee lyäryks. Johannes teki viäl vanhoil päivilläns levynkij ja sitä nyt orotetaan Ikeltäkin tiätty. Piisivalinta vaan hankala. Ehkä toi mikset sä soita olis passeli
ooo
Simmonen muutos oli et Tepsin otteluis tutuks tulleet tanssitytöt ei olle nyt esiintymäs. Simmosen huhun kuulin et hee olis siirretty Intterin potkupallojoukkueen vahvistukseks.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli talon ostanu mut koittaa nys saara kauppaa purettuu kun on kosteusvaurio. Myyjä vetos siihen et asia oli ilmotettu näkyväst. ja toren totta: seinäl oli iso taulu misä luki home sweet home.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!