Uutissi Turust 11.9.2017

Uutissi Turust. Uutislantrinkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kovin on ollu tuulii ja tommossi erilaissi myrsykyi Ameriikas ja maanjärjestyksii. Meni sekasin et kumpi on vaarallisempio, hornado vai turrikaani. Se nyk kumminkin kävi selvil et Irma kehottaa kaikkii pakenemaan Trumppia.
ooo
Jääkiakkokausi alko ja Turun Paikallinen Palloseura alotti kotiottelut nöyryyttämäl Tamperen Tapparaa kuus kaks. Tamperelaiset oli niin eksyksis et heirän pussi jouruttiin kotimatkal kääntämään takas Kirjala sillalt pualivälist Paraisii niin eksyksis hee oli.
ooo
Ilkka Ike Kanerva on istunu eruskunnas ennätysmäiset ajat ja Johannes Virolaisen ennätys tulee lyäryks. Johannes teki viäl vanhoil päivilläns levynkij ja sitä nyt orotetaan Ikeltäkin tiätty. Piisivalinta vaan hankala. Ehkä toi mikset sä soita olis passeli
ooo
Simmonen muutos oli et Tepsin otteluis tutuks tulleet tanssitytöt ei olle nyt esiintymäs. Simmosen huhun kuulin et hee olis siirretty Intterin potkupallojoukkueen vahvistukseks.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli talon ostanu mut koittaa nys saara kauppaa purettuu kun on kosteusvaurio. Myyjä vetos siihen et asia oli ilmotettu näkyväst. ja toren totta: seinäl oli iso taulu misä luki home sweet home.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa