Uutissi Turust 9.1.2017

Uutissi Turust. Uutistunkkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ulkomailt. Taas jäi Tampereen seurakunnatten yhteinen Loppiaisnäytelmä esittämät roolitusvaikeuksien tähren. Ei taaskan löytyny kolmee viisast miäst.
ooo
Isis taiistelijoiks lähteneiren suamalaisten sosiaaliturva puhuttaa, heil ku maksetaan toimeentulotukee. Sitäkin kysellään et tarttiskos maksaa rintamamiäslisä ja veteraanikuntoutus?
ooo
Kokkilas on taas kilpailytu avantoimisen jalos tairos. Matka ei ollu ku 100 metrii mut tulevaisuures ollaan kokeilemas ultrapitkii matkoi kans. Kemiönsaaren ympäriuinnis väylä piretään auki simmottos et uimaritten eres ajaa jäämmurtaja.
ooo
Haminas oli tulipalo syttyny tuulivoimalas. Syy ei viäl o tiaros muttorennäkösest moottoriin oli syäksyny räjähtävä lepakko. Tai sit se oli ylikuumentunu ylisuurten tukiaisten tähren
ooo
Sosiaalinen kirjelaatikko. Nimimerkki epätiatonen kysyy et jos asuu veneen alla ni voiks veneveron maksamist varten saara asumistuke.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/301631187?secret_token=s-WlFOA” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa