Uutissi Turust 16.1.2017

Uutissi Turust. Uutisaallonmurtajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Taideväärennyksist on kovin kohkattu kun on oikeures torettiin et jopa satoi väärii arvotöitä on ihmisten seinil. Ekonomi Karlssoni sanos et hänen Eelfeltti on varmuurel aito. Hän oli tarkastanu asian Edelfeltin omilt nettisivuilt.
ooo
Kokonainen puutalo hinattiin poies paikaltas ja siirrettiim muaal Puistokarul viikovvaihtees. Moni silminnäkijä ei yhtää hätkähtäny kun nee luuli et kysymykses oli Caravan Showssen menos oleva uusmalline asuntovaunu.
ooo
Eurosportin enklanninkiälinen selostaja ei ossa sanno Mäkäräinen vaan sanno Makkarainen. Musta makkarainen on halventava nimitys.
ooo
HK Scan hakee myyntierustajii. Heiän toivotaan olevan mahrollisimman silavakäytöksissi.
ooo
Mister Beania näytelly Rowan Atkinsson näyttelee komissario Maigrettii. Koko ajan sitä orottaa et koska se nialasee piippuns. Tai jotta
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa