Uutissi Turust 23.1.2017

Uutissi Turust. Uutistrumputtajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tämä sarjahukuttaja Joensuus on ollu viikon puheenaihe kun hän katos heti ku tuamio julistetti. Joensuun poliisi sanos et haetaan kaikes rauhas. Aikaa on ennenkuj jäät sulaa.
ooo
No ei menny kun pari päivää ni hänet löyrettiin autost Joensuun keskustas. Siin autos oli toinenkim miäs. Se toinen oli ollu pelkääjän paikal.
ooo
Ajokorttii oli tiätystenki hänelt heti kysytty. Hän sanos et ei sitä löyry. Se on kai hukuksis.
ooo
Jo ennen pirätyst oli ehritty tehrä hänen kotona kotietsintä. Kirjahyllykin oli kohnattu. Ei ollu löytyny kun yks opus. Tämä Uppo-Nalle.
ooo
Urheilu-uutissi. Urheilugaalaa juhlittiin kovin mut ei muistettu mainita Donaltti Trumpin vahvinta urheilulajii. Mikä on nämät 5000 kilometrin airat.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/304074770?secret_token=s-hfbGX” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa