Uutissi Turust 30.1.2017

Uutissi Turust. Uutisparpaarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Häämessui pirettiin Turus kovin. Kuuntelin pualikorval keltsukas kun flikat jutteli et esil olleet sulhaset oli enimmäksens viime kaurem mallii.
ooo
Tom of Finland -näytelmäst käytiin kulttuurikeskusteluu turkulaisklupil eilenehtoost. Torettiin esitys toimivaks. Tämä oli niin sanottu nahkapäätös. .
ooo
Etnissi ruakakulttuuriuutissi. Tortillat on saamas Mekikon rajaseurul uuren nimen. Muurinpohjalettu.
ooo
Turun museokeskukses on pohriskeltu mahrollissi tulevan näkötornin sijotuspaikoi. Esimerkiks jotkukkin kaivoskuilut olis sopivii, niis ei torni pääsis pilaamaan kulttuurihistoriallisest arvokast horisonttii.
ooo
Skandaaliuutinen tuli. Miähen epäillään harrastaneen seksii hevosen kans Ruattis. Oli ilmeisest koko se ravilähtö jouruttu keskeyttämään.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/305204724?secret_token=s-vZFb0″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa