Uutissi Turust 2.1.2017

Uutissi Turust. Uutissylvesterinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vuasi vaihtus tosa taas ja täyty sanno et ei saa kovin hyvi arvosanoi tämä 2016. Yks Koskiner Raunistulast kenem mää hyvin tunnen sanos et vuaren vaihtamisest puheen ollen hän kyl vaihtais kuluneev vuaren Carillopottuun silmää räpäyttämättä
ooo
Psykolokitten palveluksii tarvitaan pikkasen joka ammatis nykyäns. Jopa urheilun ammattilaiset käy terapias. Potkupallomaalivahrin näin tosa ja hän sanos et oli psykoloki korostanu hänel t ihmisen tarttis uskalta heittäyty.
ooo
Lintuinfulenssaa esiintyy Turun saaristos mikä aiheuttaa 75 kilometrin suajavyähykkeen. Kovin laskeskellaan nyt et uskaltaaks Pelikaanei päästää Turkuhalliin pelama.
ooo
Turun Sanomatten keskustelupalsta netis on tukkeutunu. Suasiitellaan Kodin Putkimiästä. Sil on pruukattu liian paksut jöötit aikasemminkin sulatella.
ooo
Kulttuuriuutissi Mahrottoman miälenkiintonen kirjallisuuskeskustelu jouruttiin keskeyttämään kun eksistentialistin tartti käyrä vessas välil. Hänel oli kauhia kafkahätä.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/300541412″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa