Uutissi Turust 19.12.2016

Uutisi Turust. Uutismaakarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Läheltä piti tilantei joulun alla. Yks tomaattihuanet Hiittisis pitävä tyyppi sanos et läheltä piti ettei saanu lämmitysöljyi käyrä täks talveks hakemas ämpäril omast rannast.
ooo
Yks raurottaja ja yks putkimiästen pomo on eronne itte rakennustyämaalt kun hee olis tykänne tehrä rivitaloo mut yhtiö sanos et rakenteil on kerrostalo. Nämät tyypit koki et heirän ilmasuv vapaust on loukattu.
ooo
Ammattinyrkkeilijä Manuel Lancia hakattiin pualitiarottomaks lauantaiehtoises illas. Hän olinihan sekasij ja kosis morsiantans kehäs.
ooo
Nykyset maanomistajat on niin hualettomii et kartan luku ei meinaa onnistuu. Tunnen yhrenkin nuaren isännän joka sekos kartalluvus nimpal et otti vahinkos joulukuusen omast mettäst.
ooo
Biokaasul käyvii risteilyaluksii kokeillaan. Ensmänen prototyyppi on Silja Eurooppa misä tukittiin vessaputket.Kaasut oli kyl kovat mut ei se paatti mihenkän plaaniin noussu.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/298578562?secret_token=s-s3lVM” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa