Uutissi Turust 12.12.2016

Uutissi Turust. Uutisfaktorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Palmunen sanos et hän tuntee kaks yläasteikäst fllikkaa mikkä oli päättäne tehrä ittelläns ihmiskokeen ja pärjätä viikon ilmam minkäällaissi nykyaikassi kommunikaatiovälinei. Pelkästäns perinteiset vanhanaikaset viästittämiset oli heil käytös. Tämä feisapuukki ja tekstarit.
ooo
Demokraatti lehden koko koteihin tilattu painos oli hävinny johonkin postis mist tuli sanomist. Onneks pualevviikom mais toinen lehti löytys.
ooo
Metsämäen perjantairaveis juttelin ohjastajitten kans ja kuulin et suasikki-iltapala on nyhtökaura. Kätevää kun pärjää samoil eväil konin kans.
ooo
Olin Nordkalkin pikkujouluis ja kuulin et vallankil Lohjan kaivoksel varrotaan et pukki tua lahjoi pulkal mitä vetää Kalkki-Petteri Punakuano.
ooo
Urheiluu. Suamen salibändyjoukkueen mahrollisuuret harjotteluun on olle rajalliset huanojen välineiren tähren. Oli jopa pallot olle ihan täys reiki.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/297442238?secret_token=s-wjPmu” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa