Uutissi Turust 7.12.2016

Uutissi Turust. Uutisasessorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Jaana Varkki Terhon yritys Muatikuu oli taas kovin esil linnaj juhlis. Perinteeks onkin tullu et turkulaisfrouvil on päälläns Muatikuu ja heirän pualsoillans takaraivollans muariton kuutamo.
ooo
Lukivirhe oli vähäl estää muutamankin upseerin osallistimisen linnaj juhlil. He oli erehrykses lukene et miälenosoittajien kylteis luki et Helsinki ilman natsoja.
ooo
Suamalainen X-factorin finalisti Saara esiintys Helsinkis maanantaina. Paikal oli tuhatpäinen yleisö ketä teki aallon.
ooo
Vakavii puuttei Suamen itärajan pualustukses osottautus. Laivaston soittokunta ei ollu mukana itsenäisyyspäivän paraatissen mikä pirettiin Kajaanis.
ooo
Pakistanin naisjoukkue on ilmottautumas kansaivvälisen palloliiton jäseneks. Tarkotus on esittää maailman parasta burkha-palloo.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/296625639?secret_token=s-93NNH” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa