Uutissi Turust 8.8 Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutismailerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lämmityskulut on kovas kasvus ja polttopuist alkaa olla niimpal paha pula et siin misä ennen piilotettiin viinapullo pinov väliin ni nyt jemmataan klapei viinikellariin.
oooo
Jyväskylän rallis oli ennätysyleisö ja nähtiin siin porukas simmonenkin ihme et vaik ei nykyäns enää millääl läpäl kuristeta ilmansyättöö ni silti oli mahrollist et jollain oli ryyppy hirttäny kii.
ooo
Jussi Salomäki  on perustanu Piispanristil kenkäkaupan minkä erikoisuus on isokokoset jalkineet. Avajaiserikoistarjouksena on et jos ostaa 54 numeron kenkät ni saa melan kaupan pääl.
ooo
Frisbiigolffin ässämmii on heitelty Lausteen maastois. Mettäpupis oli VIP-katsomo ja siäl oli yks tyyppi ketä sanos et hän kyl pärjäis kisas jos ei tarttis paiskoo niit lautasii vaan sais osallistuu Mehukatti-pullol
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa