Uutissi Turust 8.8.2016

Uutissi Turust. Uutisatleettina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Suami on kutsuttu Moskovassen konsultaatioihin. Pualustusministeriö rauhottelee et ei o mittän syytä hualestumiseen täsä. Varmuurev vuaks on vaan jaettu Kaartin soittokunnal Jumala ompi linnamme nuatit.
ooo
Aabeeceel on piänt kräpinää ollu kun on Partasen jauhelihapihvii myyty lehtipihvinä. Tämä kohu johtuu k siit et kaikellaisii jauhajii toimii lehtimiähinä nykyäs.
ooo
Koiralle lässytyksen maailmanmestaruurest on kilpailtu Kemis. Voittajii on kosittu jo usiammankiun pualueen kunnallisvaaliehrokkaaks.
ooo
Turun Yliopiston tutkijaryhmä on mukan tutkimukses misä haetaan rokotet mil voitais hinkuyskä estää. Pualittain ollaan jo onnistuttukkin. Bromipohjanen koe-erä poistaa koehenkilöist hinkun mut yskä valitettavasten ei sil tokene.
ooo
Raumal on alotettubjääkiakkokausi ja Tepsi pelaskin kohtalaisen hyvin. Porin Ässitten pelii pualestans kuvas hyvin turnauksen nimi mikä on kai jottan simmost kun Pitsipöksyturnaus.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/277205165?secret_token=s-87G1i” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa