Uutissi Turust 15.8.2016

Uutissi Turust. Uutispankkiirina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Askaisten kurkkumarkkinoi pirettiin jo 33 kerran.Kurkui oli myynnis mones muaros. Saadut varat käytettiin investointeihi. Niil ostettiin lisä kurkun kostuketta.
ooo
Kuupan resirentti Fidel Kastro on 90 vuaden ikkänen ja henki viäl pihisee vaik on hänen sanottu sairastavan syäpää. Kansalaiset anto pikkasen vinkin hänel ja anto lahjaks 90 metrii pitkän sikarin.
ooo
Ministeri Jussi Niinistön avustaja oli ostanu Tukholmast nuuskaa valtion kortil. Makso rahat poies kun oli väärinkäytös. Jos olis ollu RKP-ministeri kysymykses ni ei olis tarvinnu. Ols ollu kulttuuriteko.
ooo
Katteltiin olumppialaisist juroo ja jalkapalloo tosa ja torettiin et lajeis on eroo. Jos juros ei revi tarpeeks vastustajaa ryysyist ni saa varotuksen, jalkapallos saa jos repii.
ooo
Venäjä on syyttäny Ukrainaa et se on hyäkkäilly Venäjän kimppuun Krimin rajal. Äijät toril pohtis tätä ja tuli sihen tulokseen et torennäkösest on hyäkkäys tapahtunu Mainilan kyläs.
ooo
Terve siv vaa
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/278297396?secret_token=s-pCwfD” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa