Uutissi Turust 22.8.2016

Uutissi Turust. Uutisrahtarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Naantalin iltavesperin yhteyres iltarauhan kuuluttaja valitaan jatkos poliittisin perustein. Hänen tarttee olla pualuekannaltans repuplikaani. Täytyy olla kun hän kerran on trumputtaja.
ooo
Niämi kenel on ain pal ireoi ehrotti et noit paikallismarkkinoi mitä on mahrottomasten olemas vois yhristää. Naantali ja Laitila ny kumminki. Pirettäis Tuhka-munamarkkinat.
ooo
Tota on pal pohrittu et voiks Tepsi päästä viäl joskus pelaamaan Veritas stadionil. Ja torettu et ehkä hyvinkin pian; nousukarsinnas Intterii vastaan.
ooo
Äijät toril pohriskeli et mikä seuraus simmosest voi olla jos lyä naista. Oikeuremmukast on see et saa sakoi tai ehrollist. Torellisuures voi siit saara olympialaisis mitalinki.
ooo
Liisa Hyssälä 68 vee miättii elämänurallens jatkosuunnitelmii. Ei suastunu sihen mitä ehrotettiin et yksinkertasist olis ollu vaan kömpii Kelas tiskin yli sinne asiakkairen pualel.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/279326465?secret_token=s-1XcSm” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa