Uutissi Turust 29.8.2016

Uutissi Turust. Uutisjamboreena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Volter Kilvan Alastalon salissa kai päivitetään nykypäivään sopivaks sen jäkeen ku Kustavis kärähti 18 kilon huumelasti. Uures Versios Härkäniämi valkkaa 80 sivun ajan crack-piippuu.
ooo
Kommentoiraan Turust tätä delfiinijupakaa. Jos elukat viärään Tampereelt Ateenasse ni ne joutuu allikost ojassen.
ooo
Tunnettu urheilumiäs oli kännispäiter riahunu Joensuus yleisurheilukisois. Tarkemmin ei kerrottu ketä tämä hahmo oli mut kaikest päätellen kysymykses oli valmentaja seipääs.
ooo
Elävänkuvan kuvaukset haittaa liikennettä maanantaina Turus kun kuvataan Sankarit elävänkuvan ulkokohtauksii. Luultavasten kuvaukset jatkuu sisätilois ehtoosten kun valtuustosalis tutul taval näytellään farssi.
ooo
Ruatsin ja Suamen pääministerit ja resirentti keskustelee tänäpä et kummonen on Suamen ja Ruatsin suhre tulevaisuures. Et ollaanks pualisoi, veljeksii, serkuksii. Torennäkösest päärytään sihen et ollaan jatkos natoksii.
ooo
Taas on tämä sama onkelma et omenii tulee liikaa. Laitoin ämpärin portil ja klapun et ottakaa olkaa hyvä. Ei o omenat kelvanne mut ämpärion viäty 4 kertaa.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/280382882?secret_token=s-3Xnxh” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa