Uutissi Turust 5.9.2016

Uutissi Turust. Uutismandrakena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel pirettiin Ruatsi Suami maaottelu misä onkelmaks muarostu lähetyspistoolin ja ajanoton toimimattomuus. Siäl juastiin ain kattomaan Ratinan viäreisen linja-autoaseman seinäkellost aika ja sit takasin ilmottamaan et nyssaa nääs ampuu.
ooo
Ain sanotaan ettei merias o ikäm mittä hyvii uutissi. Mut eilen oli rarios et Tulvien takia pääsy Helsinkiin on vaikeutunu
ooo
Äiti Teresa nimitettiin eilen pyhimykseks. Hänen perikuntans on tiättävästen hualestunu kun Suamen hallitus aikoo luapuu pyhätyäkorvaksist ja vaara on et päätös vois olla taannehtiva.
ooo
Ulkoministeri Soinin vaatetukseen on kiinnitettry huamioo brittilehtien sivuil. Daily Mailin Muatiasiantuntijan miälest Soinil oli kokoukses päälläns iso rytky.
ooo
Netis myytiin simmost hitec-tuatet minkä nimi oli kosketusnäyttökäsineet. Tilasin ja sain paketisihan tavalliset kalamuijan sormikkaat.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/281412935?secret_token=s-Vkezu” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa