Uutissi Turust 12.9.2016

Uutissi Turust. Uutisparpaarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lehres oli et Miikkael Junknerilt oli polkupuyärä viäty. Jatkuvii vastoinkäymisii hänel. Ensiv viätiin rario ja sit meni pualue alta ja ny fillariki vaik see sitäkin innokkaasten oli polkenu.
ooo
Nelosen jääkiakkolähetykset suunniteltiin Tampereen teknillises korkeakoulus ja yhristettiin kaks tuttuu tekniikkaa. Ääni tuli suarana mut kuva nauhotettuna.
ooo
Valtteri Pottas on naimisiim menny. Luulis tulosten paranevan kun hänelläkin on nyj joku ketä neuvoo kuin ajeta.
ooo
Ekonomi Karlssonii sanotaan nykyään Yle-Karlssoniks. Se kävi Riios ja juhli omat synttärit ja sihen sen kaik tämäv vuaren rahat meniki.
ooo
Rajavartioil on annettu ohjeet et keitä erityisest kannattaa pitää riskeinä lentokenttien turvatarkastuksis. Ensmätteks simmosi kenel on Syyrian passi. Toiseks simmossii henkilöi kenel on neulan jälkii käsivarsis. Ja eniten simmosii kenel on Samsunkin uurempi puhelin.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/282444547?secret_token=s-fDV4f” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa