Uutissi Turust 1.8.2016

Elon ensimmäise uutisse
Muistaka ny hyvä ihmise, et vaik loma alkka olla lopuillas, ja järvis ja merelahris on sitä sinilevä, mikäkyl oikkeesti o aika vihreetä, ni älkkä juoko tai antaka sitä eres elukoil. Ja ei parane käyttä eres saunas löylyveten, siit ku leväpilvee henkittää, se o se kaikkist vaarallisi juttu. Ja jos käy levävetes uimas, ni sit pitäs kaatta päälles puhrast vettä jälkkepäitte pari ämpärii.
Turus ravattii viikonloppun Kuninkuusravi. Paikal oli melkkest viiskytviis tuhat vkävijää kolme päivä aikan. Samaa aikaa ku oli viel Laituripilee ja Swanrekatta Airistol, ol kaik mahollise ja vähä mahottomatki majapaika piukas, jotku joutu pötköttele jopa leikkimökeis pihoje perukoil.
Anttila lopet Turus ja avas taas toukokuus tehräksee sit melkkest samantein pankroti heinäkuus. Ny ku sit alkovat loppuummyymää tavaroitas, ni jono oli semmukase. Jossai Hesa suunnal oli laitettu sellasetki kyltit kassoil, et arvioitu jono kesto olis melkkest kolme tuntii..
Seittemäs elokuut piretä avointe puutarhoje päivä Jos sul o hinku käyrä iha luvan kans kattelemas, milt muitten pihoil näyttä, ja vähä vaik samal rosvota ireoit, ni ei muuta ku menoks vaa, niit on mont satta mukana ympärs Suamee.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa