Uutissi Turust 8.3.2021

Uutissi Turust. Uutismuunnoksena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Alotetaan urheilu-uutisil. Hiihron MM-kisat päättys yhristelmäkilpailuun misä oli lajeina hiihtoo, sauvojen hakkaamine ja suksien heittely.
ooo
Kososen Silja Raisiost heitti moukaril Suamen enättyksen pakkaskelis. Kisa kesti aika kauan. Ei heiittojen tähren vaan sentähren et mittamiähet joutus metallinpajastajan kans haravoima minuuttikaupal moukarii hankest.
ooo
Itä-Saksan käyttämien urheilijoiren doping-aineiren traakisii sivuvaikutuksii on selvitetty nyk kun arkistot on auenne. aukes. Monil käyttäjil saatto kasvaa valtavast parta ja peenis. Miähil vaikutukset oli viäl dramaattisempii.
ooo
ooo
Kuntavaalit päätettiin siirtää koronatilanteen tähren. On vaalit ennenki ottane kovil mut nyt oli pelättävis et pahimmas tapaukses osa ehrokkaist joutuis jo ennen vaalivalvojaisi tehol.
ooo
Yks Kestilän eläkkkel oleva housupualen prässäri muisteli tyävuasians ja kertos et kerran heirän porukas jäi kiinni yks taskuvaras. Se oli ehtiny varastaa satoi taskui ennekun huamattiin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!