Uutissi Turust 1.3.2021

Uutissi Turust. Uutisfunikulaarina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Kunnallispoliittissi uutissi. Tami Tammine on lähteny ehrokkaaks kuntavaaleis. Tätä pirettiin laajois piireis yllättävänä siin miäles et tähäm mennes on luultu et kuninkast ei valita vaaleil.
ooo
Toinej julkkisehrokas on Intterin Timo Furkka Furuholm. Hänen ehrokkuuren esteeks ei enä katottu sitä et vuanna 1936 annettuu paitalakii minkä perusteel sinimustii färei ei saa käyttää poliittises toiminnas.
ooo
Vasemmistoliiton pormestariehrokas sai pualestans maistaa omaa lääkettäns ja hänet määrättiin suihkuun kesken kaiken.
ooo
Ei o kokoomuksessakan kovi helppoo. Nimpal on kärjistyny eri aatelaitojen sanailu somes et paikotellen esiintty suaranaist Pihapuhetta.
ooo
Esiintyjäpiireis on tapahtunu simmone asennemuutos et ennen sitä oltiin niin Pavarottii niin Pavarottii. Mut nyt kun on keikat viäty ni ollaan ihal lavarottii
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa