Uutissi Turust 1.3.2021

Uutissi Turust. Uutisfunikulaarina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Kunnallispoliittissi uutissi. Tami Tammine on lähteny ehrokkaaks kuntavaaleis. Tätä pirettiin laajois piireis yllättävänä siin miäles et tähäm mennes on luultu et kuninkast ei valita vaaleil.
ooo
Toinej julkkisehrokas on Intterin Timo Furkka Furuholm. Hänen ehrokkuuren esteeks ei enä katottu sitä et vuanna 1936 annettuu paitalakii minkä perusteel sinimustii färei ei saa käyttää poliittises toiminnas.
ooo
Vasemmistoliiton pormestariehrokas sai pualestans maistaa omaa lääkettäns ja hänet määrättiin suihkuun kesken kaiken.
ooo
Ei o kokoomuksessakan kovi helppoo. Nimpal on kärjistyny eri aatelaitojen sanailu somes et paikotellen esiintty suaranaist Pihapuhetta.
ooo
Esiintyjäpiireis on tapahtunu simmone asennemuutos et ennen sitä oltiin niin Pavarottii niin Pavarottii. Mut nyt kun on keikat viäty ni ollaan ihal lavarottii
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!