Uutissi Turust 22.2.2021

Uutissi Turust. Uutislumikolarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo

Suames on hätkähryttäny see tiato et täält on löyretty ihan kotoperäne koronavirusmutaatio. Ensmätteks heräs Suomalaisen Työn Liitto varmistelema et onhan sillä avainlippu?
ooo
Ravimiäs Koivuse Harri tuli kuurenkymmene ikkäseks ja hänt kovi Metsämäes juhlitti siit hualimat et äijä ei o ikän ylittäny maaliviivaa ensmäsenä. Ain on ollu joku koni erel.
ooo
UMK kisoi kattteltiin tosa ja torettiin et Dannylt oli ihan uskallettu veto lähtee porukka. Joku kriitikko tosin huamas et hänen esittämä kappala tuli kyl kommentoituu valmiiks jo sihen aikaan ku Juice teki viäl tekstei. Juice kirjotti et “hautajaiset seis/vainaja puuttuu
ooo
Nasan mönkijä laskeutus Marssissen ja olis sitä käsitelty enemmänkin uutisis mut ku sen nimi on niin hävitön ni ei o kehrattu. Mönkijään liittyvä pikkanen leijailija on kans saanu nimiehrotuksii mut en niitä ala täsä kertaama ku ne on kans hävittömi.
ooo
Siin ei o mittän perää et Oripään kunta olis jollan taval niinku hukkuva laiva. Lehres sanottiin et keskustan talois viihtyy rotat vallan hyvin viäl ei ne o mihenkä lähtene.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!