Uutissi Turust 15.2.2021

Uutissi Turust. Uutistunkkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni sanos et tyämatkat autol on muarostune hankaliks. Kaara kyl lähtis käyntiim mut autos säilytetty käsidesi on jääs.
ooo
Venäjän valtion teevee oli päästetty sisäl Puuttinin väitettyyn palatsissen. Oli toristeltu et kysymykses on huaneistohotelli. Täsä voi olla perääkin. Eiks simmone o olemas ku Happo Hotelli?
ooo
Etelämäki oli huamannu et Topi Sukaril alkaa olla epätoivonen tilanne. Lehres oli viikovvaihtees mainos misä sanotti et Maskus alkaa ystävämyynti.
ooo
Pelastuslaitos oli saanu hälytyksen et Aurajoes oli loukkaantunu sorsa. Niin ikävästen kävi et sorsa kerkis karkaama ennen ku se ehrittiin pelastama. Kuuntelijoilt pyyretäänki nyt vihjei et misä tämä elikko vois olla, pelstuslaitoksel on erellens punane hälytystila menos.
ooo
Näyttelijä Mikael Persbrändi poseeraa harvinaises alastonkuvas. Ei olekkam millän taval on posketon juttu et siit on lopultas rakennettu brändi
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa