Uutissi Turust 15.2.2021

Uutissi Turust. Uutistunkkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni sanos et tyämatkat autol on muarostune hankaliks. Kaara kyl lähtis käyntiim mut autos säilytetty käsidesi on jääs.
ooo
Venäjän valtion teevee oli päästetty sisäl Puuttinin väitettyyn palatsissen. Oli toristeltu et kysymykses on huaneistohotelli. Täsä voi olla perääkin. Eiks simmone o olemas ku Happo Hotelli?
ooo
Etelämäki oli huamannu et Topi Sukaril alkaa olla epätoivonen tilanne. Lehres oli viikovvaihtees mainos misä sanotti et Maskus alkaa ystävämyynti.
ooo
Pelastuslaitos oli saanu hälytyksen et Aurajoes oli loukkaantunu sorsa. Niin ikävästen kävi et sorsa kerkis karkaama ennen ku se ehrittiin pelastama. Kuuntelijoilt pyyretäänki nyt vihjei et misä tämä elikko vois olla, pelstuslaitoksel on erellens punane hälytystila menos.
ooo
Näyttelijä Mikael Persbrändi poseeraa harvinaises alastonkuvas. Ei olekkam millän taval on posketon juttu et siit on lopultas rakennettu brändi
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!