Uutissi Turust 8.2.2021

Uutissi Turust. Uutissoturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni sanoos et oli kuunnellu palopuhei koko viikollopun mökil. Rouva oli tolkuttanu sytyttämä pesän puiren päält ja piänentämä savupeltii et olis sopiva veto.
ooo
Yks eläkkeel oleva kamreeri oli huamannu et simmone firma on startupis ku
“Succeentekijät”.
Se mainostaa et ”Teemme tilauksesta laskettelu-, maastohiihto- ja karvapohjasukset. Myös asiakkaan omista karvoista.”
ooo
Yks Antero pualestans soitti ja kysys et:
tiädänks mää missä ihmises on ydy?
Sanosin etten tiädä ja Antero sanos et ei hänkän tiärä mut ihmettelee ku uimahallis lukee joka paikas isol et PESE YDY ENNEN ALTAASEEN MENOA.
ooo
Kuparimaskit on nyk kova sana koronan torjumises ja ne on jo loppu melkkest joka kaupast. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen ratkasi onkelman simmottos et poras vanhan kaffepannun pohjaan sev verran reikii et ilma kulkee ja poisti kahvan ja laitto remmit tilal. Nokan torakkaläppä ilosest helisee ku henkittelee.
ooo
Paraistelaine Larsseni lykkäs mahrottoman isoo jäälauttaa soutupaatil poies rannast ja sai pal ihailuu ulkomailt. Suames viranomaset koittaa keksi et mihen jäämaksuluakkaan se soutupaatti voitais määrätä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!