Uutissi Turust 8.2.2021

Uutissi Turust. Uutissoturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni sanoos et oli kuunnellu palopuhei koko viikollopun mökil. Rouva oli tolkuttanu sytyttämä pesän puiren päält ja piänentämä savupeltii et olis sopiva veto.
ooo
Yks eläkkeel oleva kamreeri oli huamannu et simmone firma on startupis ku
“Succeentekijät”.
Se mainostaa et ”Teemme tilauksesta laskettelu-, maastohiihto- ja karvapohjasukset. Myös asiakkaan omista karvoista.”
ooo
Yks Antero pualestans soitti ja kysys et:
tiädänks mää missä ihmises on ydy?
Sanosin etten tiädä ja Antero sanos et ei hänkän tiärä mut ihmettelee ku uimahallis lukee joka paikas isol et PESE YDY ENNEN ALTAASEEN MENOA.
ooo
Kuparimaskit on nyk kova sana koronan torjumises ja ne on jo loppu melkkest joka kaupast. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen ratkasi onkelman simmottos et poras vanhan kaffepannun pohjaan sev verran reikii et ilma kulkee ja poisti kahvan ja laitto remmit tilal. Nokan torakkaläppä ilosest helisee ku henkittelee.
ooo
Paraistelaine Larsseni lykkäs mahrottoman isoo jäälauttaa soutupaatil poies rannast ja sai pal ihailuu ulkomailt. Suames viranomaset koittaa keksi et mihen jäämaksuluakkaan se soutupaatti voitais määrätä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa