Uutissi Turust 1.2.2021

Uutissi Turust. uutisskiiboordarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Venäläismiljardööri Roottenperkki ketä Hartwalli areenaakin oli ostelemas sanos et see ökypalatsi mitä Puuttinin omistamaks väitetään ei o Puuttiniv vaan hänen. Tämä ei pirä paikkaans . Kohtalaisev varmoist lähteist on saatu tiato et Ruuttenperkki on vaan pulvaani: torellisuures kysymykses on Hjalliksen ja Jetin kimppamökki.
ooo
Äijät torimontur reunal haikaili et kyl ennen mailmas oli paremmin. Sillor riitti kunnon kansalaiseks see et oli rippikoulun käyny ja rokotettu.
ooo
Lehres oli et lintuinfulenssan tähren Ruatsis on armeija pantu hyäkkäämään kanaloihin. Yks Juha arveli et ankaran vastarinnan tähren ensmästen hyäkkääjien keskuures on jo esiintyny antautumisissi.
ooo
Lintujen pihabongauskisan on voittanu yks tamperelainen eläkkeel oleva aaroporari ketä oli Viinikas olevan omakotitalons pihal tehny yli 150 havaintoo. Voitojjuhlat peruutettiin ku sil huamautettiin et nee olis tarvinnu olla eri lajei.
ooo
Jyväskyläs on piretty simmonen baari-iltama et niit ei o nöähty Nykäsen Matin hurjempien vuasien jälkeen. Sillonkin oli porukat seuraavana päivänä tosi kipepenä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!