Uutissi Turust 25.1.2021

Uutissi Turust. Uutissprintterinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun kaupunkil piänii puuttei rakennuttajana. Logomo-sillan suunnitelmat otettiin sentähren suaraan Viulunsoittaja katolla -musikaalist: “rikas mies jos oisin” -laulust:
“yhdet hienot portaat veisi ylöspäin/toiset toisi alaspäin/ ja yhdet – huvin vuoksi – eii minnekään”
ooo
Salpausselän kisois oli viästis ahrast ja piänt kiilaust loppusuaral. Ylen kirjeevvaihtaja Erkka Mikkola lähetti Suamen ankkuril Joni Mäel onnittelusähkeem misä sanotti et et niin siin käy ku Navalnia kannattaa.
ooo
Koval tohinal mainostettu sirkkaruakabuumi taitaa kuivuu lähtökuappiin. Viäl vuasi takaperin suunniteltiin kokonaissi ravintoloi mikkä perustuis heinäsirkka-annoksiin. Niit olis sanottu soittoruakaloiks.
ooo
Parakki Opama moittii muistelmissans Ameriikan autoteollisuut et kuin se ei pärjää kilpailus. ”Eikö ne osaa tehdä samperin Corollaa” se kysys. Tiättävästen onkeen on otettu ja ensmäset askelet saavutettu. Wunderbaumitten ja karvanoppitten tuatanto on moninkertastettu.
ooo
Ja loppuun tarjous Uutissi Turust ystävil. Uutissi Turust osa 22 eli koronasällin spesiaali on nyt mahrollist saara äänikirjana kuunneltavaks. Jos tykkäät tilata tämän mun itte lukemani opuksen ni mää laitan linkin tulemaan sähköpostil. Vitosen lasku tulee samas meilis. Tilaukset sähköpostil markku piste heikkila (at) puutorinvessa piste fi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa