Uutissi Turust 18.1.2021

Uutissi Turust. Uutistermometrinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pakkasep pyrkis viikovvaihtes nimpal kiristymä et jo alettiin Tyksis suunnitella et täl menol sitä Pfizerin rokotet voiraan ruveta säilyttämä parvekkeel.
ooo
Lukas Hradecky Runosmäest on valittu vuaren parhaaks urheilijaks. Tämä palkinto onki suurin piirtein ensmänen asia mitä Luke ei o pystyny torjuma.
ooo
Sähkön kulutus on ollu aika tapis näil ilmoil. Asiaan on tulos helpotus ku Olkiluato kolmone valmistuu. Pessimistitten miälest sihen mennes kyl on ilmastonmuutos jo säät kerenny lämmittämä.
ooo
Venäjäläine oppostitiopoliitikko Navalny on palannu kotimaahan mikä on perustuslain perusteel täysin ookoo. Venäjän perustuslain mukka jokasel Venäjän kansalaisel on miälipiteest riippumat oikeus tulla vankituks .
ooo
Amerikan presirentti on vaihtumas ja muuttoo Valkoses talos tekevä on saanu kongressilt tervehryksen misä sanotaan et ”kiitos käynnistä. Lusikat on muuten laskettu”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!