Uutissi Turust 18.1.2021

Uutissi Turust. Uutistermometrinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pakkasep pyrkis viikovvaihtes nimpal kiristymä et jo alettiin Tyksis suunnitella et täl menol sitä Pfizerin rokotet voiraan ruveta säilyttämä parvekkeel.
ooo
Lukas Hradecky Runosmäest on valittu vuaren parhaaks urheilijaks. Tämä palkinto onki suurin piirtein ensmänen asia mitä Luke ei o pystyny torjuma.
ooo
Sähkön kulutus on ollu aika tapis näil ilmoil. Asiaan on tulos helpotus ku Olkiluato kolmone valmistuu. Pessimistitten miälest sihen mennes kyl on ilmastonmuutos jo säät kerenny lämmittämä.
ooo
Venäjäläine oppostitiopoliitikko Navalny on palannu kotimaahan mikä on perustuslain perusteel täysin ookoo. Venäjän perustuslain mukka jokasel Venäjän kansalaisel on miälipiteest riippumat oikeus tulla vankituks .
ooo
Amerikan presirentti on vaihtumas ja muuttoo Valkoses talos tekevä on saanu kongressilt tervehryksen misä sanotaan et ”kiitos käynnistä. Lusikat on muuten laskettu”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa