Uutissi Turust 11.1.2021

Uutissi Turust. Uutisnuuttina Vähä Heíkkilä morjens.
ooo
Turku on päässy amerikkalaislehres kaikist miällyttävämpitten kaupunkien listal ku yks opiskelija oli kehunu. Tämä oli niin suuri uutinen et olis tehny miäli lähtee toril. Jos olis tori.
ooo
Tähret ja avaruus lehres oli uutine misä sanotti et Maapallon pyärimisnopeus on kasvanu. Jos kiihtymine tulevaisuures jatkuu, ni se voi johtaa historian kaikest ensmässe negatiiviseen karkaussekuntisse”. Pulina pupis äijät innostus pohtima et onk tämä mahrollist toteuttaa taannehtivasten? Jos on ni Juha Miato vois voittaa olumppiakultaa.
ooo
Ameriikas oli vallankumouksen poikane eikä Trumppi o meininkis osallistuu vallavvaihtojuhliin. Varapresirentti on kyl menos. Penceä se on tyypillisest, sanoo sisäpiiri.
ooo
Ike Kanerva on ehrottanu et Kokoomus lähtis kuntavaaleihin monen kärjen taktiikal. Hän on fundeerannu et äänestettäis rauhas ja pormestariks valittais ehrokkaist see kenel on eniten vuasii eruskunnas.
ooo
Taas saati uus vuasi alkama ja lupauksi on tehti kovi. Ekonomi Karlssoniki sanos et tämä vuare mitta hän ei viinalasissen koske. Näin sitä tosa Tokmannil misä se oli ostamas ison paketin pillei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa