Uutissi Turust 11.1.2021

Uutissi Turust. Uutisnuuttina Vähä Heíkkilä morjens.
ooo
Turku on päässy amerikkalaislehres kaikist miällyttävämpitten kaupunkien listal ku yks opiskelija oli kehunu. Tämä oli niin suuri uutinen et olis tehny miäli lähtee toril. Jos olis tori.
ooo
Tähret ja avaruus lehres oli uutine misä sanotti et Maapallon pyärimisnopeus on kasvanu. Jos kiihtymine tulevaisuures jatkuu, ni se voi johtaa historian kaikest ensmässe negatiiviseen karkaussekuntisse”. Pulina pupis äijät innostus pohtima et onk tämä mahrollist toteuttaa taannehtivasten? Jos on ni Juha Miato vois voittaa olumppiakultaa.
ooo
Ameriikas oli vallankumouksen poikane eikä Trumppi o meininkis osallistuu vallavvaihtojuhliin. Varapresirentti on kyl menos. Penceä se on tyypillisest, sanoo sisäpiiri.
ooo
Ike Kanerva on ehrottanu et Kokoomus lähtis kuntavaaleihin monen kärjen taktiikal. Hän on fundeerannu et äänestettäis rauhas ja pormestariks valittais ehrokkaist see kenel on eniten vuasii eruskunnas.
ooo
Taas saati uus vuasi alkama ja lupauksi on tehti kovi. Ekonomi Karlssoniki sanos et tämä vuare mitta hän ei viinalasissen koske. Näin sitä tosa Tokmannil misä se oli ostamas ison paketin pillei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!