Uutissi Turust 4.1.2021

Uutissi Turust. Uutispakkasukkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Alotetaan tiaronannol ku talvilomailu on vilkast. Sun Rukan kannattaa pitä Ylläs toivo siit ettei Virus Leviä.
ooo
Historiantutkijat on selvittäne simmosen tapauksen et vuanna 1350 turkulainen pyhiinvaeltaja suri Roomas, ku ei voinut ripittäytyy kielitairottomana. Sillon siäl oleskellu Pyhä Birgitta sai näyn, josa vakuutetti, että kyl hyvä aikomus riittää. Tätä voiraan tulkita simmottos, että siit lähtien turkulaisil on erivapaus. Esimerkis vuarev vaihtees riittää, ku edes meinaa parantaa tapans.
ooo
Jääkiakon MM-kisois on kiva kattoo ku nuaret leijonat saa aikaseks tuloksii. Valko-Venäjäl taitaa se vanha hyeena turhaan koittaa kisoi eres saara piretyks.
ooo
Turun Topinojan ympäristös liahuu ällöttävä haisu. Kettään alueen yrityksist ei suastu myäntämä et see lemu olis heilt peräsi. Tilanne on vähä sama ku joskus hissis misä kaik kattele toisians , koittaa pitää pokan mut ja olla tunnustamat. Joku epätoivosest selittää et ei tääl hänem miälest eres mittä haju tunnu.
ooo
Kohtalaisen hittasten tuntuu rokotusyhteistyä Euroopan Unionis toimivan. Se on outoo siin miäles et yleensä jäsenvaltiot on olle hyvinki äkkinäisi toisians piikittelemä.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa