Uutissi Turust 28.12.2020

Uutissi Turust. Uutissohjoukkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei o kerrottu kuinka monta rokotetta tuodaan Turkuun ja millä kuljetusvehkeellä. Piäni vihje saatiin. Joku oli nähny Kiinanmyllynkadulla satapiikkisen Kawasakin.
ooo
Annika Saarikko on lupaillu et EU:n tukirahoil voitais hankkii parempi verkko haja-asutusalueiren asukkail. Yks Nyholmi Rosalast minkä mää hyvin tunnen sanos et tämä tuli tarpeese: vanhan oliki simput repine täyteen tiatoturva-aukkoi.
ooo
Kanervan Ike on moittinu Vasemmistoliittoo ku nämät on tinkaamas hävittäjähankinnoist. Sioin ei o mittän perää et liitto olis valmis suastumaan täysmääräsiin ostoihin jos niihin koneisi laitettais vaan pelkästäs punaset siipivalot. Punasta tähtee koristeluks ei kai sentäs o esittäny muut kun se Mustajärvi Lapist.
ooo
Simmottos vaan ne joulukkim meni. Joulupukki toimis muute normaalist paitti et porotokast se ensmänen oli karanteenis ku sil oli ollu nokka epäilyttävän punane.
ooo
Turun Karjalaisten tahol on vähä toivottu et jokilautta Föril voitais antaa kannaksen siirtolaisten kunniaks eres väliaikasest uus nimi, m/s Karjala. Keräis tosi pal nostalkiaturistei. Tuhansii harmaahapsisi evakoi vois kyynel silmäs kattella rannal kummottos 43 sekunnin välein Karjala tulee takasi.

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!