Uutissi Turust 28.12.2020

Uutissi Turust. Uutissohjoukkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ei o kerrottu kuinka monta rokotetta tuodaan Turkuun ja millä kuljetusvehkeellä. Piäni vihje saatiin. Joku oli nähny Kiinanmyllynkadulla satapiikkisen Kawasakin.
ooo
Annika Saarikko on lupaillu et EU:n tukirahoil voitais hankkii parempi verkko haja-asutusalueiren asukkail. Yks Nyholmi Rosalast minkä mää hyvin tunnen sanos et tämä tuli tarpeese: vanhan oliki simput repine täyteen tiatoturva-aukkoi.
ooo
Kanervan Ike on moittinu Vasemmistoliittoo ku nämät on tinkaamas hävittäjähankinnoist. Sioin ei o mittän perää et liitto olis valmis suastumaan täysmääräsiin ostoihin jos niihin koneisi laitettais vaan pelkästäs punaset siipivalot. Punasta tähtee koristeluks ei kai sentäs o esittäny muut kun se Mustajärvi Lapist.
ooo
Simmottos vaan ne joulukkim meni. Joulupukki toimis muute normaalist paitti et porotokast se ensmänen oli karanteenis ku sil oli ollu nokka epäilyttävän punane.
ooo
Turun Karjalaisten tahol on vähä toivottu et jokilautta Föril voitais antaa kannaksen siirtolaisten kunniaks eres väliaikasest uus nimi, m/s Karjala. Keräis tosi pal nostalkiaturistei. Tuhansii harmaahapsisi evakoi vois kyynel silmäs kattella rannal kummottos 43 sekunnin välein Karjala tulee takasi.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa