Uutissi Turust 15.3.2021

Uutissi Turust. Uutissnoukkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati tosa fundeeras et kummottos korona on kääntäny kaik päälaellens. Hänki on kakarast saakka koittanu olla mahrollisimman positiivinen, mutt nyt viimisen vuaden aikana yrittäny parhaas mukkaan pysyä negatiivisena.
ooo
Jussi pualestans jako uutisen misä kerrottiin tutkimustuloksest minkä mukkan virus tarttuu helpommin ylipainosiin. Sanos et ei se sit kai mikkän koronakeppien tauti olekka.
ooo
Kannabista rajusti käyttävillä sydänoireita, usein pumppu hakkaa. Semmosta se hamppu pukkaa
ooo
Lapin Yliopiston fonetiikan laitoksel tekee yks lisensiaatti Moilanen väikkäriä soinnittomien konsonanttien käytöst paikallismurteissa. Vähemmän yllättäväst hänet tunnetaan lempinimellä Hoo-Moilanen
ooo
Molierin komerioitten tähren ylettömii naurukohtauksii ja nikotuksii saanei varten on kai tarkotus perust Tartuffe-tautien poliklinikka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!