Uutissi Turust 15.3.2021

Uutissi Turust. Uutissnoukkarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Hati tosa fundeeras et kummottos korona on kääntäny kaik päälaellens. Hänki on kakarast saakka koittanu olla mahrollisimman positiivinen, mutt nyt viimisen vuaden aikana yrittäny parhaas mukkaan pysyä negatiivisena.
ooo
Jussi pualestans jako uutisen misä kerrottiin tutkimustuloksest minkä mukkan virus tarttuu helpommin ylipainosiin. Sanos et ei se sit kai mikkän koronakeppien tauti olekka.
ooo
Kannabista rajusti käyttävillä sydänoireita, usein pumppu hakkaa. Semmosta se hamppu pukkaa
ooo
Lapin Yliopiston fonetiikan laitoksel tekee yks lisensiaatti Moilanen väikkäriä soinnittomien konsonanttien käytöst paikallismurteissa. Vähemmän yllättäväst hänet tunnetaan lempinimellä Hoo-Moilanen
ooo
Molierin komerioitten tähren ylettömii naurukohtauksii ja nikotuksii saanei varten on kai tarkotus perust Tartuffe-tautien poliklinikka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa