Uutissi Turust 22.3.2021

Uutissi Turust. Uutistaikurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tasavallan presirentti sauli sale Niinistö on saanu koronarokotuksen. Eläinsuajeluyhristyksen piiris kiirehritän sitä et Lennu sais piikin kans sen tähren et see kuuluu ahtaan nialun tähren piskiryhmään.
ooo
Simmost kuulin Jussilt et jonkulaisen uuren Salpalinjan rakennustyät olis alettu kiireellisest Loimaan seurul sen jälkeen ku uutisis oli tiato et Pirkanmaa olis leviämisvahees
ooo
Sijottamine on nykyäns kuumaa hottii. Ekonomi Karlssoniki kommentois suamalaisyhtiöiren tilannetta. Sanos et hänen analyysim mukka Finnairin osake kelluu joksenski yht hyvin ku Fiskarsin vasara.
ooo
Ruukkukukkien kasvualustat kannattaa vaihtaa näihin aikoihin. Piäteetin Vehane anto vinkin et ei kannata töpöttää liian piukkaan. Sanos et parempi et on kepeät mullat.
ooo
Ekolokissi seurauksii voi olla monest asiast. Jos olis perustanu elokuvateatterin just ennen korona-aikaa vois nyt joutua toteamaan et firma on bio hajoava.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa