Uutissi Turust 22.3.2021

Uutissi Turust. Uutistaikurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tasavallan presirentti sauli sale Niinistö on saanu koronarokotuksen. Eläinsuajeluyhristyksen piiris kiirehritän sitä et Lennu sais piikin kans sen tähren et see kuuluu ahtaan nialun tähren piskiryhmään.
ooo
Simmost kuulin Jussilt et jonkulaisen uuren Salpalinjan rakennustyät olis alettu kiireellisest Loimaan seurul sen jälkeen ku uutisis oli tiato et Pirkanmaa olis leviämisvahees
ooo
Sijottamine on nykyäns kuumaa hottii. Ekonomi Karlssoniki kommentois suamalaisyhtiöiren tilannetta. Sanos et hänen analyysim mukka Finnairin osake kelluu joksenski yht hyvin ku Fiskarsin vasara.
ooo
Ruukkukukkien kasvualustat kannattaa vaihtaa näihin aikoihin. Piäteetin Vehane anto vinkin et ei kannata töpöttää liian piukkaan. Sanos et parempi et on kepeät mullat.
ooo
Ekolokissi seurauksii voi olla monest asiast. Jos olis perustanu elokuvateatterin just ennen korona-aikaa vois nyt joutua toteamaan et firma on bio hajoava.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!