Uutissi Turust 29.3.2021

Uutissi Turust. Uutistuurana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turus pirettiin jonkun sortin koronamiälenosotus kans. Lehres oli et siäl olis ollut toist sattaa osanottajaa mut torellisuures ei miälenosottajii ollu ku kolme. Loput oli vaan kattomas.
ooo
Turus levinny koronarypäs on testeis torettu ihan omaks muunnokseks mitä ei o muualt löyretty. Yks eläkkeel oleva kiinteistö ja rakennuslautakunnan jäsen puristeli päätäns et tämäkiv viäl oli nähtävä: Turun tauti on nyv virallisest diagnostisoitu.
ooo
Joukkoliikenneyhtiö Föli on päättäny et ei oteta ku pualet matkustajist kyyti. Tämä sama systeemi toteuteta jokilautta Föril simmottos et jaetaan pelastusliivei. Joka toinen ui.
ooo
Olkiluato kolmosen rakennustyät on niin pitkäl et polttoainesauvojen lataus on jo käynnis.Projektin kestost kertoo see et lataust suarittavist insinööreist moni latas vial vaippojans täyteen sillon ku projekti alotetti.
ooo
Virpomisperinteen juurii on nyt selvitetty. Asiaa on selvittäny yks dippainssi Viitala ketä on saanu selvil et ensmäseks tätä on toteutettu Turus ravintola Dennikses. Siäl oli jo takavuasina käytös sanonta: ”Pitsa sulle – palkka mulle”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa