Uutissi Turust 29.3.2021

Uutissi Turust. Uutistuurana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turus pirettiin jonkun sortin koronamiälenosotus kans. Lehres oli et siäl olis ollut toist sattaa osanottajaa mut torellisuures ei miälenosottajii ollu ku kolme. Loput oli vaan kattomas.
ooo
Turus levinny koronarypäs on testeis torettu ihan omaks muunnokseks mitä ei o muualt löyretty. Yks eläkkeel oleva kiinteistö ja rakennuslautakunnan jäsen puristeli päätäns et tämäkiv viäl oli nähtävä: Turun tauti on nyv virallisest diagnostisoitu.
ooo
Joukkoliikenneyhtiö Föli on päättäny et ei oteta ku pualet matkustajist kyyti. Tämä sama systeemi toteuteta jokilautta Föril simmottos et jaetaan pelastusliivei. Joka toinen ui.
ooo
Olkiluato kolmosen rakennustyät on niin pitkäl et polttoainesauvojen lataus on jo käynnis.Projektin kestost kertoo see et lataust suarittavist insinööreist moni latas vial vaippojans täyteen sillon ku projekti alotetti.
ooo
Virpomisperinteen juurii on nyt selvitetty. Asiaa on selvittäny yks dippainssi Viitala ketä on saanu selvil et ensmäseks tätä on toteutettu Turus ravintola Dennikses. Siäl oli jo takavuasina käytös sanonta: ”Pitsa sulle – palkka mulle”.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!