Uutissi Turust 6.4.2021

Uutissi Turust. Uutisfanaatikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Koronakausi on aiheuttanu yksinäisyyren tuntei monel. Sitä on kotettu voittaa ihan kotikonsteil. Simmosta on tehty et on alettu jutella robotti-imuril. Ekonomi Karlssoni sanos et hän on menny niin pitkäl et päivittäin käy lepertelemäs kompostorillens ku se on ainut elävä olento lähel.
ooo
Tuttava kokoomusaktivisti ja kova kaffenjuaja sanos et hän oli mainoksen uhrina päättäny kokeilla sitä uutta punasta Presidenttii. Mut sit oli tullu kauhia ahristus et mitä jos Sauli saa tiätää.
ooo
Viranomaispiireis tutkittiin taas pääsiäismunis esiintyvii puuttei ja niit löytys kosolti. Yleisimpiev virheiren joukos oli see et ne munat pakkas monis perheis loppuma jo ennen pitkäperjantaita.
ooo
MS Parman suunnistajat on kirjottane kokemuksistans vavahruttavan muistelmateoksen “Suomalaiset hikimetsät”.
ooo
Vladimir Puuttini on vahvistanu lain minkä mukkan hän voi olla vallas vuateen 2036 asti. Luannollisesten vaalei voiraan sillonkin koronan tähren viäl siirtää.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!