Uutissi Turust 6.4.2021

Uutissi Turust. Uutisfanaatikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Koronakausi on aiheuttanu yksinäisyyren tuntei monel. Sitä on kotettu voittaa ihan kotikonsteil. Simmosta on tehty et on alettu jutella robotti-imuril. Ekonomi Karlssoni sanos et hän on menny niin pitkäl et päivittäin käy lepertelemäs kompostorillens ku se on ainut elävä olento lähel.
ooo
Tuttava kokoomusaktivisti ja kova kaffenjuaja sanos et hän oli mainoksen uhrina päättäny kokeilla sitä uutta punasta Presidenttii. Mut sit oli tullu kauhia ahristus et mitä jos Sauli saa tiätää.
ooo
Viranomaispiireis tutkittiin taas pääsiäismunis esiintyvii puuttei ja niit löytys kosolti. Yleisimpiev virheiren joukos oli see et ne munat pakkas monis perheis loppuma jo ennen pitkäperjantaita.
ooo
MS Parman suunnistajat on kirjottane kokemuksistans vavahruttavan muistelmateoksen “Suomalaiset hikimetsät”.
ooo
Vladimir Puuttini on vahvistanu lain minkä mukkan hän voi olla vallas vuateen 2036 asti. Luannollisesten vaalei voiraan sillonkin koronan tähren viäl siirtää.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa