Uutissi Turust 12.4.2021

Uutissi Turust. Uutispeippona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kuulin yhrelt Veskult et Tampereel olis innostuttu siit ku liikentees ja muuallakin ollaan luapumas fossiilisist polttoaineist. Tampereen enerkialaitos suunnittelee nyt et alkaa pyärittää kaikkii toimintojans sähköl.
ooo
Helsinkin vankilas on havaittu koronatartuntoi ja sen tähren vankila on asetettu sulkutilassen. Siält ei saa sentähren kettän poistuu ilman lupaa. Jo tämä menee ihan mahrottomaks.
ooo
Niin sanottu F koodi on otettu käyttöön Turun joukkoliikentees. Yks F tarkottaa et Föri toimii. harvinaisempi 2 Äffää tarkottaa et sekä Funikulaari et Föri toimii. Viimeks on ollu tavanomases äffättömäs tilas.
ooo
Koroisten alueen alkuperää on arkkeolokit selvittäne. Yks varteenotettava vaihtoehto on et kysymykses on 1000-luvul ilmaantunut tautilinkopaikka minkä seurauksena alettiin käyttää nimityst Koronainen mikä sittemmin on muuttunu. Nykyäänhä koronainen alue on pual kilometrii pohjosempana.
ooo
Oskari kirjotti netis et Tulosen Paki oli saanu rokotteen. Oli kattonu purkin kyljest et se oli ollu Fazerin Sininen. Luulee et vappuna saaa vahvennukseks Putinin punasen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa